Όροι Χρήσης | Avlaia - Χειροποίητα κοσμήματα & αξεσουάρ

Αναζήτηση

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας μας είναι η εξυπηρέτηση των επισκεπτών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.avlaia-collection.gr και η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τόσο όσο της εταιρίας μας όσο και αυτών επισκέπτονται τον ιστότοπο μας.
Κατά την είσοδο σας στον ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους παρακάτω όρους και προυποθέσεις:

1. Από την 25 Μαίου του έτους 2018 βρίσκεται σε ισχύ ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων ( Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016).

2. Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών μας είναι πρωταρχικό μας μέλημα και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε τα δεδομένα που συλλέγουμε κατα την διαδικασία της παραγγελίας σας να μην διαρρευσουν. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketing ή/και προωθητικών ενεργειών, βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα έως πέντε (5) έτη μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Κατόπιν διαγράφονται με τρόπο που δεν επιτρέπει την επανάκτηση τους.

3. Η πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν απαιτεί από εσάς να δώσετε καμία προσωπική πληροφορία.
Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιου άλλου τηλεφώνου θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της. Η εταιρία AVLAIA Jewelry εγγυάται την τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

4. Τα προϊόντα της εταιρίας μας www.avlaia-collection.gr είναι χειροποίητα, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα και για αυτό ο χρόνος παράδοσης τους είναι έως και 15 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με το προϊόν και την διαθεσιμοτητα του. Γενικά, για την καλύτερη εξυπηρετηση σας, προσπαθούμε να παραδώσουμε τις παραγγελίες σας το συντομότερο δυνατό.

5. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, σχεδίων και κειμένων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή και μεταποίηση του περιεχομένου.

6. Όλα τα ονόματα και εμπορικά σήματα μας είναι κατοχυρωμένα και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή η αναδημοσίευση τους.

7. Εάν είστε ηλικίας κάτω από 16, πρέπει να ζητήσετε την άδεια ενός γονέα ή ενός κηδεμόνα πριν:
– στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον ιστότοπο, ή μας ζητήσετε να σας ταχυδρομήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οτιδήποτε
– μας στείλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες
– συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε διαγωνισμό ή παιχνίδι που ζητά πληροφορίες για εσάς ή προσφέρει δώρα.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, επιβεβαιώνετε ότι έχετε λάβει την άδεια ενός γονέα ή κηδεμόνα για να το κάνετε.

8. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τα παρακάτω cookies:

  • wordpress_logged_in_hash: Χρησιμοποιείται κατά τη σύνδεση και ταυτοποίηση εγγεγραμμένου χρήστη
  • woocommerce_cart_hash & woocommerce_items_in_cart: Χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση του καλαθιού
  • wp_woocommerce_session_: Χρησιμοποιείται για αποθήκευση δεδομένων εγκαταλλελημένου καλαθιού (2 ημέρες) ώστε να αναγνωρίσει τον πελάτη κατά την επιστροφή του

9. Η εταιρία μας www.avlaia-collection.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους.

10. Κάνουμε καθημερινή προσπάθεια ώστε το φωτογραφικό υλικό των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβές, ώστε να διευκολύνεται ο πελάτης μας και να κατανοήσει μέσα από τις φωτογραφίες και τις περιγραφές μας όλες τις λεπτομέρειες των προϊόντων μας

Back to Top